αθηρωματικός δείκτης | εκτατες συστολες | στιγμα μεσογειακης αναιμιας | υψηλος αθηρωματικος δεικτης

Ολοκληρώθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια προς το Σερβικό λαόΟλοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) για τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο σερβικό λαό, κατά τις ημέρες των εορτών. Η παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας έγινε στις Δημοτικές αρχές του Βελιγραδίου. Στην αποστολή πήραν μέρος εκπρόσωποι της επιχειρηματικής – επαγγελματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι και είχαν την επίβλεψη της διανομής των τροφίμων στους προσφυγικούς καταυλισμούς. Τα μέλη της αποστολής επισκέφθηκαν τους παρακάτω καταυλισμούς και ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής Βελιγραδίου: Πίμ Στάνταρτ (Καταυλισμός προσφύγων), Ντραγκουβί Φιλίποβιτς (Ίδρυμα με ορφανά παιδιά), Ντρίκα Παυλόβιτς (Ίδρυμα με ορφανά παιδιά), Ντετινιέ –Ρακόβιτς (Καταυλισμός προσφύγων), Κρέσκα (Ίδρυμα περίθαλψης παιδιών με ειδικές ανάγκες), Γκράτσι Έσκοβιτς (Ίδρυμα με ορφανά παιδιά), Μόσα Πιάντε (Καταυλισμός προσφύγων).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΒΒΕ, η ανταπόκριση των μελών του Συνδέσμου ήταν άμεση με αποτέλεσμα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να συγκεντρωθούν 23,5 τόνοι τροφίμων, τα οποία συσκευάσθηκαν σε 1,500 κιβώτια. Οι επιχειρήσεις που συμπαραστάθηκαν στην πρωτοβουλία του ΣΒΒΕ ήταν (με αλφαβητική σειρά): Nestle Ελλάς ΑΕ, Pepolac ΑΒΕΕ, Protelta AEBE, TVX Ελλάς AE, Vit AE, Αλεσις ΑΕ, Αλμακ ΑΕ, Αργυρομεταλλευμάτων & Βαριτύνης ΑΕ, Βάσιος Γ. Α., Γιούριμακ ΑΕ, Γκιλιάμης Α. ΑΕΒΕ, Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε., Ευαγγελόπουλος Αφοί ΟΕ, ΖΑΝΑΕ ΑΕ, Καλαμαράκης Κ. Ε.-Κάλας ΑΕ, Κονσερβοποιία Β. Αιγαίου ΑΒΕΕ, Κρόνος ΑΕ, Μεβγάλ ΑΕ, Μύλοι Θράκης ΑΕ, Παπαδόπουλος Ε. Ι. ΑΕ, Σέμητρον ΑΕ, Τζαφέρης Γ. & Σία ΟΕ, Τιτάν ΑΕ, Υφαντήρια Ξάνθης– Αφοι Κοκκάλα, Φλώρινα Α. Χωναίος ΑΒΕΕ, Χαϊτογλου Αφοί ΑΒΕΕ και Χατζόπουλος Α. ΑΕ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.