στενωση πυλωρου | διατροφη για το συνδρομο ευερεθιστου εντερου | αντιτετανικος ορος | ασκησεις αναπνοης

Παρέμβαση των Γιατρών του Κόσμου για την υγεία στις φυλακέςΔεκάδες περιστατικά φυματίωσης εντοπίστηκαν στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, σε ελέγχους που πραγματοποίησε το ανοιχτό πολυιατρείο των Γιατρών του Κόσμου, ενώ ανησυχητική είναι η κατάσταση όσο αφορά τα λοιμώδη νοσήματα στις φυλακές ανηλίκων στην Αυλώνα. Η ανεπάρκεια οργανωμένης ιατρικής περίθαλψης, για τους 350 τρόφιμους του ιδρύματος, κρύβει άμεσους κινδύνους για την υγεία τους.

Η κατάσταση αυτή οδήγησε στην παρέμβαση του Ελληνικού τμήματος των Γιατρών του Κόσμου, οι οποίοι σε συνεργασία με την «Λαϊκή Επιμόρφωση» και την εταιρεία «ΑΡΣΙΣ», θα εφαρμόσουν από την ερχόμενη εβδομάδα ειδικό πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους, που θα αφορά την εφαρμογή προληπτικής ιατρικής, αγωγής υγείας και υγιεινής. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί αυτή την στιγμή στις φυλακές είναι ότι υπάρχουν κρούσματα όλων των ειδών της ηπατίτιδας, καθώς δεν έχουν γίνει οι απαραίτητοι εμβολιασμοί και εξετάσεις.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.