μυλη κυηση | ποτε πρεπει να κανουμε αντιτετανικο ορο | odines toketou | γαλα μαζι με μπανανα

Προγράμματα διακοπών για άτομα με ειδικές ανάγκεςΜια νέα υπηρεσία του Δικτύου ξεκινάει από την νέα χρονιά. με σκοπό τη διοργάνωση προγραμμάτων ειδικού τουρισμού για άτομα με ειδικές ανάγκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα ένα μεγάλο δίκτυο εκατοντάδων ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα προσφέρει τουλάχιστον 32% έκπτωση στο Access Cyclades Network για την οργάνωση ταξιδιών η διακοπών στις ελληνικές τουριστικές περιοχές.

Το Δίκτυο εκτός από την έκπτωση θα παρέχει και όλες τις άλλες ειδικές του υπηρεσίες στους επισκέπτες για όσο διάστημα βρίσκονται σε διακοπές. Η νέα υπηρεσία ισχύει ήδη από 1 Ιανουαρίου του 2001. Οι πληροφορίες και το κλείσιμο των εισιτηρίων, των δωματίων και των ειδικών εκδηλωσεων του προγράμματος θα γίνονται online στις ειδικές σελίδες του Web Site τουδικτύου που θα εγκατασταθούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.