προκαρδιο αλγος | αυστραλιανο αντιγονο | αχιλλειος τενοντας | καρκινος λεπτου εντερου

Εθνική προτεραιότητα η μείωση των τροχαίωνΘέμα μείζονος σημασίας για την Ελληνική Κυβέρνηση αποτελεί η μείωση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων, που γίνονται κάθε χρόνο. Για το λόγο αυτό το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας προκήρυξε δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου, ο οποίος θα αναλάβει το σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής σε θέματα οδικής ασφάλειας. Ο βασικός στόχος είναι η αλλαγή της νοοτροπίας της χρήσης των δρόμων από τους οδηγούς και η υιοθέτηση τρόπων συμπεριφοράς, που θα συμβάλλουν ουσιωδώς στην ελάττωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Η διάρκεια του έργου είναι μονοετής και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις έγγραφες προσφορές τους έως τις 16 Φεβρουαρίου του 2001 στην αρμόδια γενική διεύθυνση περιφερειακής πολιτικής και επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας. Οπως δήλωσε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Χρήστος Πάχτας, η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων πρέπει να αποτελεί εθνική προτεραιότητα. Υπενθυμίζεται ότι κάθε χρόνο σημειώνονται 20.000 οδικά ατυχήματα στα οποία χάνουν τη ζωή τους περισσότερα από 2.000 άτομα και τραυματίζονται περίπου 30.000.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.