αλλεργικο ασθμα τροφες | βρογχικο ασθμα συμπτωματα | που βρισκεται το παγκρεας αριστερα η δεξια

Θετικές εντυπώσεις του Υπουργού Υγείας από τα νοσοκομείαΕπίσκεψη σε ορισμένα από τα νοσοκομεία της Αθήνας έκανε ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, ενόψει των γιορτών. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Γενικό Κρατικό και το Θριάσιο Νοσοκομείο και συνομίλησε με τα μέλη της διοίκησης, προκειμένου να πληροφορηθεί για τα προβλήματα των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Επίσης, επισκέφθηκε ασθενείς τους οποίους εμψύχωσε με ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Ειδικά στο Γενικό Κρατικό, ο κ. Παπαδόπουλος επισκέφθηκε τους θαλάμους, που έχουν ήδη ανακαινιστεί, καθώς και τα τμήματα του νοσοκομείου, που βρίσκονται υπό ανακαίνιση.

Ο κ. Παπαδόπουλος, μετά την επίσκεψη του στο Θριάσιο, ανέφερε ότι ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνον το γεγονός ότι συνάντησε ασθενείς, οι οποίοι δήλωναν ενθουσιασμένοι από τις υπηρεσίες που τους παρέχει το νοσοκομείο. Επίσης διευκρίνησε ότι το Θριάσιο νοσοκομείο προκαλεί αίσθημα εμπιστοσύνης και ότι ο τρόπος οργάνωσης και διοίκησης του, καθώς και οι υπηρεσίες που παρέχει είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, γεγονός που δικαιώνει την επιλογή του, ως ενός από τα Ολυμπιακά νοσοκομεία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.