χολολιθίαση συμπτώματα | λοιμωξη αναπνευστικου | πνευμονια | μαντου αποτελεσμα | εμβολιο φυματιωσης

Προετοιμασίες για την αντιμετώπιση της γρίπηςΕκατόν πενήντα χιλιάδες περισσότερα αντιγριπικά εμβόλια έχουν διατεθεί εφέτος, σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπoυργείου Υγείας. Παρά το γεγονός ότι η γρίπη δεν έχει κάνει ακόμα αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας, αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων τόσο αυτής, όσο και άλλων ιώσεων, γεγονός που έχει θέσει σε επιφυλακή τις υγειονομικές αρχές. Ηδη κάποιες ιώσεις άρχισαν να εμφανίζονται, πλήττοντας κυρίως μικρά παιδιά, τα οποία συνήθως παρουσιάζουν συνάχι, βήχα και προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα.

Για τη μείωση του αριθμού των ιώσεων είναι σκόπιμο, να αποφεύγει κανείς, κατά το δυνατό, τους κλειστούς χώρους όπου συγκεντρώνονται πολλά άτομα, ενώ πρέπει να δοθεί σημασία και στην καλή διατροφή, καθώς και στην κατανάλωση φρούτων, πλούσιων σε βιταμίνη C. Επίσης οι ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, όπως ηλικιωμένοι, άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας και βρέφη με χρόνιο άσθμα, είναι σκόπιμο να προβούν σε προληπτικό εμβολιασμό, ο οποίος μπορεί να γίνει ακόμη και τώρα. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι τρεις διαφορετικοί ιοί γρίπης, που αναμένονται εντός του Δεκεμβρίου, δεν είναι ανησυχητικοί. Για το λόγο αυτό αντενδείκνυται η αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.