γυναικεία όργανα | ποιες παθυσεις προκαλούν αρρυθμίες | καταγμα εξω κνημηαιου κονδηλου

Μαζική παραγωγή τεστ για τις τρελές αγελάδες το 2001Περίπου 30.000 τεστ, που θα επιτρέπουν την ανίχνευση της ασθένειας των τρελών αγελάδων, θα παράγονται κάθε εβδομάδα στη Γερμανία από τις αρχές του 2001. Την ανακοίνωση αυτή έκαναν οι γερμανικές φαρμακοβιομηχανίες Artus και Eurofins και η ελβετική Prionics, οι οποίες και πρόσθεσαν πως αυτό συνεπάγεται ότι θα υπάρχει δυνατότητα να εξετάζονται ετησίως πάνω από 1,6 εκατομμύρια ζώα. Τα τεστ αυτά θα παράγονται σε έξι γερμανικά εργαστήρια και θα διατίθενται στην αγορά στην τιμή των 51 ευρώ.

Στην Ελβετία, το Ομοσπονδιακό Κτηνιατρικό Γραφείο ανακοίνωσε ότι οι ζωοτροφές που περιέχουν ζωικά άλευρα θα χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα στις βιομηχανίες τσιμέντου της χώρας, χαρακτηρίζοντας τη λύση αυτή ως την καλύτερη από τεχνικής και οικολογικής πλευράς. Η ελβετική κυβέρνηση αποφάσισε ότι από την 1η Μαρτίου θα απαγορεύσει όλες τις ζωοτροφές που περιέχουν ζωικά άλευρα.

Η διεύθυνση των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών της Αιγύπτου ανακοίνωσε πως θα επιβάλει απαγόρευση τεσσάρων εβδομάδων στις εισαγωγές ζώων και βοδινού κρέατος, από δώδεκα δυτικοευρωπαικές χώρες, εξαιτίας της ασθένειας των τρελών αγελάδων. Ο επικεφαλής των υπηρεσιών, κ. Χάσαν Εϊντράους διευκρίνησε ότι η χώρα του θα αναπληρώσει τα προιόντα αυτά με εισαγωγές από την Αυστραλία. Οι χώρες που θίγονται από την απαγόρευση αυτή είναι το Βέλγιο, η Βρετανία, η Δανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελβετία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Ισπανία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.