ακροαστικα και βηχας | αγκωνιαιος μυς | πόσες θερμίδες είναι το ενα κιλό;

Εκκληση της UNICEF για τα παιδιά του κόσμουΤουλάχιστον 207 εκατομμύρια δολάρια, για την προστασία και την εκπαίδευση των περισσότερο ευπαθών παιδιών του κόσμου, δήλωσε ότι χρειάζεται η UNICEF, μέσα στο έτος 2001. Η εκτελεστική διευθύντρια της οργάνωσης, κ.Κάρολ Μπέλαμι, σε σχετική συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε στη Γενεύη, διευκρίνισε ότι τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για την προστασία, από τις ασθένειες, την πείνα και την εκμετάλλευση, των παιδιών, που ζούν σε επικίνδυνες ζώνες, όπως η Περιοχή των Μεγάλων Λιμνών στην Αφρική και η Ινδονησία. Θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά εμβολίων, για τη βασική σχολική εκπαίδευση, για την ενημέρωση των παιδιών αυτών σχετικά με το AIDS και τις νάρκες, για την παροχή πόσιμου νερού και τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών υγιεινής, αλλά και για την προστασία τους από την κακοποίηση και την εκμετάλλευση.

Η κ. Μπέλαμι επισήμανε πως η έκκληση αυτή γίνεται κυρίως για την Κένυα, όπου 80.000 παιδιά κινδυνεύουν άμεσα από την ξηρασία και για τη Σιέρα Λεόνε όπου μόνο το 1/3 του πληθυσμού έχει πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό. Ανάμεσα στις 19 περιοχές κρίσης είναι η Βόρεια Κορέα, που μόλις έχει αρχίσει να ανοίγεται στον υπόλοιπο κόσμο, καθώς και οι χώρες που μαστίζονται από τους εμφύλιους πολέμους όπως η Ερυθραία, η Σομαλία, αλλά και το Αφγανιστάν. Η κ. Μπέλαμι ζήτησε από τους πολιτικούς ηγέτες των χωρών όλου του κόσμου να διασφαλίσουν την ασφαλή και ανεμπόδιστη πρόσβαση όλων των εργαζομένων σε ανθρωπιστικές οργανώσεις και σε αρμόδιους οργανισμούς προς τα παιδιά αυτά, αναφέροντας, ως παράδειγμα, τις επιτυχημένες εκστρατείες εμβολιασμού στην Ανγκόλα, το Σουδάν και τη Λαική Δημοκρατία του Κονγκό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.