νόσος του crohn και σπαστική κολίτιδα | όταν ο σκυλος αιμοραγει από την μύτη | χρονια ακροαστικα

Η ζωή στη πόλη το ίδιο επικίνδυνη για τον άνδρα όσο το κάπνισμαΗ ζωή στην πόλη μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία των ανδρών, καθώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής στα αστικά κέντρα, μπορεί να αποβεί το ίδιο επιζήμιος για τον άνδρα, όσο και το κάπνισμα, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές. Μια έρευνα που έγινε σε περισσότερους από 3.600 ενηλίκους, για διάστημα μεγαλύτερο των 7 ετών, αποκάλυψε ότι στους άνδρες που ζουν στις αστικές περιοχές, η πιθανότητα να πεθάνουν πρόωρα είναι αυξημένη κατά 62%, σε σχέση με εκείνους που ζουν στα προάστια, σε μικρές πόλεις ή σε αγροτικές περιοχές.

Ολα τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα ήταν άνω των 25 ετών όταν ξεκίνησε η μελέτη τους το 1986. Στη συνέχεια, η ερευνητική ομάδα τους παρακολούθησε επί επτάμισυ χρόνια. Το 24% αυτών ζούσε στην πόλη, το 47% ζούσε στα προάστια και το 29% ζούσε σε μικρές πόλεις ή σε αγροτικές περιοχές. Καταγράφηκαν η ηλικία, το φύλο, η οικογενειακή και η οικονομική τους κατάσταση, καθώς και η κατάσταση της υγείας τους, με αναφορά στο εάν κάπνιζαν, έπιναν ή αθλούνταν. Μέχρι το 1994 οι 542 πέθαναν. Οι ερευνητές συνδύασαν τα στοιχεία που είχαν και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει σχέση στις αιτίες θανάτου και στον τόπο διαμονής αυτών των ανθρώπων. Ο Δρ. Ian Banks, διευθυντής του Men's Health Forum, είπε ότι δεν εκπλήσσεται από τα αποτελέσματα.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι οι άνθρωποι της πόλεις κινδυνεύουν κυρίως από όγκους και μολύνσεις. Ο κ. James House, επικεφαλής της μελέτης, από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, εξηγεί ότι οι άνδρες που ζουν στη πόλη διαθέτουν λιγότερους τρόπους για να αντιμετωπίσουν το καθημερινό άγχος. ‘Ο κίνδυνος αυξημένης θνησιμότητας σε εκείνους τους άνδρες, που ζουν στην πόλη, είναι εφάμιλλος με τον κίνδυνο από το κάπνισμα, την κοινωνική απομόνωση, το χαμηλό εισόδημα και άλλους κοινωνικοψυχολογικούς παράγοντες’.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.