αυτοματος πνευμοθωρακας | διακοπη εγκυμοσυνης με αντιβιωση | στιγμα μεσογειακης αναιμιας

Και τα βρέφη πάσχουν από κατάθλιψηΚορυφαία αυστραλή παιδοψυχολόγος προειδοποιεί τους γονείς ότι τα μωρά τους μπορεί να πάσχουν από κατάθλιψη. Η Φράνσις Τόμσον-Σόλο του Βασιλικού Νοσοκομείου Παίδων της Μελβούρνης ενημερώνει σχετικά με τα συμπτώματα, που παρουσιάζουν τα παιδιά, που έχουν κατάθλιψη, και αναφέρει ότι η έλλειψη ενδιαφέροντος για παιχνίδι, για φαγητό ή και για επικοινωνία με τα πρόσωπα, που τα περιβάλλουν, είναι τα ενδεικτικότερα.

Οι γονείς οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι οι καβγάδες μέσα στην οικογένεια επηρεάζουν ακόμη και τα βρέφη. Η παιδοψυχολόγος δε δήλωσε ότι ‘όσο παρατείνεται η κατάσταση και το παιδάκι μένει αθεράπευτο, τόσο εντείνεται ένας κύκλος συναισθηματικής μιζέριας και δυστυχίας, υποστηρίζοντας ότι ακόμη και αν αργότερα στην οικογένεια υπάρξουν προβλήματα ή δυσάρεστες αναμνήσεις, μπορεί κανείς βγεί από το αδιέξοδο αρκεί να αναγνωρίσει το πρόβλημα και να προσπαθήσει να κάνει κάτι για να το λύσει.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.