αυξηση ενδομητριου | οζωδες ερυθημα | αισθησιακες γυναικες | εσωτερικά όργανα της γυναίκας | τραχειοβρογχίτιδα

Από κατάθλιψη υποφέρουν συχνά οι τραυματίες τροχαίων ατυχημάτωνΚατάθλιψη σε ποσοστό περίπου 14% παρουσιάζουν οι τραυματίες μετά από τροχαία ατυχήματα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου από την επιστημονική επιτροπή του συμποσίου "Ανάδραση 2002" που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 21 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη με θέμα τα τροχαία και εργατικά ατυχήματα. Ενα σημαντικό στοιχείο που ανακοίνωσε η επιστημονική επιτροπή ήταν ότι περίπου το 20% των τροχαίων ατυχημάτων γίνεται κατά τις νυχτερινές ώρες από νεαρά άτομα που έχουν καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες.

Σκοπός του διεπιστημονικού συμποσίου είναι η ενημέρωση των συνέδρων για το ισχύον νομικό και οικονομικό πλαίσιο των τροχαίων και εργατικών ατυχημάτων και τις νεώτερες ιατρικές μεθόδους θεραπείας αποκαταστάσεως πολυτραυματιών.

Όπως δήλωσε ο Ολυμπιονίκης και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών κ. Σίμος Παλτσανιτίδης, είναι απαραίτητο να δοθεί έμφαση στα ατυχήματα, αφού μπορούν να προβλεφθούν ενώ τα αποτελέσματά τους είναι δεδομένα.

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής κ. Ματθαίος Τσούγκας σημείωσε ότι πολλά τροχαία ατυχήματα προκαλούνται από οδηγούς με βαριές καρδιοπάθειες και άτομα προχωρημένης ηλικίας που αρνούνται να παραδώσουν το δίπλωμα οδήγησης, ενώ επεσήμανε πως αρκετές φορές, κατά τη νεκροψία, διαπιστώνονται θάνατοι από καρδιά πριν από το ατύχημα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.