ξηρο φατνια | αγχος και κνησμος | πυρετος δεκατα | ηπια συγκεντρική υπερτροφία τησ αριστερής κοιλίας

Χωρίς προβλήματα η απεργία στα ΝοσοκομείαΧωρίς ιδιαίτερα προβλήματα άρχισε χθές η 48ωρη απεργία των γιατρών και των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία. Στο σύνολο των περιπτώσεων υπήρχε προσωπικό ασφαλείας και παρά το γεγονός ότι σε ορισμένα νοσοκομεία ακυρώθηκαν τα προγραμματισμένα ‘ραντεβού’ των ασθενών, όλα τα επείγοντα περιστατικά, καθώς και εκείνα που θεωρήθηκαν σοβαρά, νοσηλεύτηκαν χωρίς πρόβλημα. Από την πλευρά τους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, στην οποία ανήκουν οι νοσηλευτές και το λοιπό προσωπικό των νοσοκομείων, εκτός από τους γιατρούς, κάνει λόγο για μεγάλη επιτυχία της απεργίας, καθώς η συμμετοχή των εργαζομένων ξεπέρασε, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της το 50 -60%.
Οσον αφορά τους γιατρούς, οι οποίοι απεργούν και σήμερα σε όλη τη χώρα, δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία σχετικά με τη σημερινή κινητοποίησή τους, καθώς η Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αθήνας και Πειραιά μέχρι χθές το απόγευμα δεν ενημέρωσε σχετικά. Πάντως, το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι, με βάση την ενημέρωση που είχε από τα 26 μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, η συμμετοχή των γιατρών στην απεργία δεν προβλέπετε να έχει ξεπεράσει το 7,7%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.