αντιβιωση για πρηξιμο αδενα | στρεπτοκοκκικη αμυγδαλιτιδα | διακοπη εγκυμοσυνης με χαπια

Επάρκεια ψαριών στην αγορά παρά την αυξημένη ζήτησηΟι ιχθυοκαλλιεργητές φαίνεται ότι είναι τελικά οι μόνοι κερδισμένοι, από τον πανικό που έχει καταλάβει τους καταναλωτές εξ΄αιτίας της νόσου των τρελών αγελάδων. Οι πωλήσεις των ελληνικών ιχθυοτροφείων έχουν αυξηθεί σημαντικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπως για παράδειγμα στην Ιταλία όπου οι εξαγωγές τσιπούρας παρουσίασαν αύξηση κατά 32%, ενώ στην Ελλάδα η ζήτηση έχει αυξηθεί κατά 27%.

Το ευχάριστο είναι ότι χάρη στις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιήσει, οι ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου μπορούν και ανταποκρίνονται στην αυξημένη αυτή ζήτηση παρουσιάζοντας σημαντικά κέρδη. Μεγάλη αύξηση της ζήτησης παρουσιάζεται και στα πουλερικά, ενώ αντιθέτως η ζήτηση για το χοιρινό κρέας παραμένει στάσιμη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.