εντερίτιδα | φλεβιτιδα | χτυποι στο στομαχι | ενδομητρια παχυνση | νικοτινικο οξυ | συμπτωματα βρογχιτιδας

Ρεκόρ στις πωλήσεις δονητών στην ΒρετανίαΔύο εκατομμύρια δονητές πουλήθηκαν την περασμένη χρονιά στην Βρετανία, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian. Οι εταιρείες μάλιστα που τους κατασκευάζουν, αποφάσισαν να ζητήσουν την έγκριση του Βρετανικού Οργανισμού Πιστοποίησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των καταναλωτών. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αριθμός αυτός ισοδυναμεί με τις συνολικές πωλήσεις πλυντηρίων και στεγνωτηρίων που σημειώθηκαν τον περασμένο χρόνο.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι τώρα είναι το προφίλ και το φύλο των αγοραστών. Πρόκειται για ζευγάρια που θέλουν να δώσουν μια ποικιλία στην ερωτική τους ζωή ή για μοναχικά άτομα και των δύο φύλων; Το σίγουρο είναι ότι ο γυναικείος αυνανισμός αποτελεί ακόμα θέμα ταμπού για την βρετανική κοιονωνία και πολλές γυναίκες αισθάνονται ένοχες είτε να παραδεχτούν ότι ικανοποιούνται σεξουαλικά με αυτόν τον τρόπο είτε ακόμα και στην σκέψη ότι θα το κάνουν. Η γυναίκα, σύμφωνα με την ψυχολόγο P. Boynton έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η ικανοποίηση της εξαρτάται αποκλειστικά από τις διαθέσεις του άνδρα και διστάζει να αναζητήσει την μοναχική ηδονή. Η αύξηση αυτή των πωλήσεων ίσως δείχνει μια αλλαγή στην στάση αυτή των γυναικών, καθώς μέχρι σήμερα οι κύριοι αγοραστές δονητών ήταν μάλλον άνδρες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.