οπισθιος κνημιαιος τενοντας | μυξωμα | συκωτι τρανσαμινασες | διάτρηση στομαχου | mastodyvia

Η αβάσταχτη σύγχυση του καταναλωτήΣτις προειδοποιήσεις των επιστημόνων για τους κινδύνους από τη διατροφή με βοδινό κρέας, προστίθενται πλέον και αυτές για τα ψάρια, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να μην ξέρουν πλέον τι να αγοράσουν. Σύμφωνα με ανακοινώσεις διαιτολόγων, πέντε στα επτά είδη ψαριών των ελληνικών ιχθυοτροφείων, παρουσίασαν υψηλά ποσοστά μεθυλικού μολύβδου, λόγω της ρύπανσης των θαλασσών. Η λύση που προτείνουν οι ειδικοί του Συλλόγου Διαιτολογίας είναι η Επιστροφή στην παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή, καθώς ο συνδυασμός ψωμιού, τυριού, οσπρίων και σαρδέλων αποτελεί μία θαυμάσια πηγή πρωτεϊνών.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στη αγορά είναι ότι και ίδιοι οι εισαγωγείς κρεάτων βρίσκονται σε σύγχυση σχετικά με το ποιά κρέατα απαγορεύονται και από ποιές χώρες. Οι κρεοπώλες εν τω μεταξύ βρίσκονται σε δύσκολη θέση, καθώς οι πωλήσεις τους έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και αποφάσισαν να συνεδριάσουν την Κυριακή, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.