καλοηθης ογκος πνευμονα | αλοπεκιαση γατες | σφυγμος | λοιμωξη πως αντιμετωπιζεται

Βραβεύσεις εθελοντών από Υπουργείο Υγείας και ΕΡΑΨηφοφορία για την ανάδειξη του φορέα ή ατόμου με τη μεγαλύτερη εθελοντική προσφορά στον τομέα της πρόνοιας για το έτος 2000, πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή 43 δημοσιογράφων, παραγωγών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών του Έβρου. Πρόκειται για μία κοινή πρωτοβουλία του υπουργείο Υγείας - Πρόνοιας και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, η οποία υλοποιήθηκε στον Έβρο από την ΕΡΑ Δίκτυο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, studio Ν. Ορεστιάδας. Η ψηφοφορία έγινε από τις 15-20 Νοεμβρίου σε όλους τους νομούς της χώρας. Πρώτη εθελοντική οργάνωση για το 2000 στον Έβρο, αναδείχθηκε η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Τραϊανούπολης. Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τα ’τομα με Ειδικές Ανάγκες του δήμου Τραϊανούπολης θα βραβευθεί με άλλους φορείς ή άτομα από όλους τους νομούς της χώρας, σε ειδική τιμητική εκδήλωση που θα διοργανώσει το υπουργείο Υγείας-Πρόνοιας και η Ελληνική Ραδιοφωνία στις 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Σημειωτέον ότι στα πλαίσια της ίδιας διαδικασίας, που έγινε στην Κομοτηνή, πρώτη εθελοντική οργάνωση για το 2000, αναδείχθηκε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης.

Η φετινή εκδήλωση αναμένεται να τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί υποδοχή των βραβευθέντων στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τη σύζυγό του. Στη συνέχεια θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι βραβευθέντες και οι οργανωτές της εκδήλωσης, είναι προσκεκλημένοι στη δεξίωση που παραθέτει το υπουργείο Υγείας - Πρόνοιας με αφορμή την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων που θα είναι αφιερωμένες στο ‘έτος εθελοντισμού’.Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται εφέτος στην πρωτοβουλία βράβευσης των εθελοντικών οργανώσεων καθώς ο ΟΗΕ έχει ανακηρύξει το έτος 2001, ως ‘έτος αφιερωμένο στον εθελοντισμό’. Έτσι επ΄ευκαιρία της φετικής βράβευσης της 5ης Δεκεμβρίου του 2000, το υπουργείο Υγείας - Πρόνοιας έχει προγραμματίσει να εγκαινιάσει και το ‘έτος εθελοντισμού’.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.