συχνοουρια στους ανδρες | σκυλος απωλεια βαρους | μαντου | λοιμωξη στον πνευμονα | εμςτος κ κρυο; θδρωτας

Σαφάρι κουνουπιώνΚυνήγι κατά των κουνουπιών οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από ειδική επιστημονική ομάδα, που υπάγεται στο Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το κυνήγι αυτό έγινε στη περιφέρεια του Νέστου και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Αγίασμα, Ερατεινό, Νέα Καρβάλη, Κεραμωτή, Ποντόλιβαδο και Χρυσούπολη.

Για την καταπολέμηση των κουνουπιών πραγματοποιήθηκαν τόσο επίγειοι όσο και εναέριοι ψεκασμοί και χρησιμοποιήθηκαν δύο εντομοκτόνα, το οργανοφωσφορικό Abate και το βιολογικό Bti, τα οποία αφενός είναι αποτελεσματικά και αφετέρου παρουσιάζουν πολύ μικρή περιβαλλοντική επιβάρυνση. Στο κυνήγι των κουνουπιών, εκτός από την επιστημονική ομάδα συμμετείχαν και άλλοι φορείς, καθώς και η νομαρχία Καβάλας, ενώ το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 280 εκατομμύρια δραχμές.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.