σφηνοειδής κόλπος | αιματοκριτης | πυωδες σπυρι | πονος στο εντερο | γυμναστικη σωσιβιο | λοιμωξη του αναπνευστικου

Η ηλικία του άνδρα σημαντική για τη γονιμότηταH ηλικία του άνδρα επηρεάζει σημαντικά τη γονιμότητα του. Αυτό προέκυψε από εκτιμήσεις του καθηγητή Ελιέσον, Σουηδού εμπειρογνόμωνα, που πήρε μέρος στο 11ο Διεθνές Συνέδριο Ενδοκρινολογίας που έγινε στο Σίδνεϊ. Ο καθηγητής μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σύμφωνα με στοιχεία, που διαθέτει, προέκυψε ότι άντρες, ηλικίας άνω των 50 χρόνων, που πέθαναν απο αιφνίδιο θάνατο, για παράδειγμα απο τροχαίο ατύχημα, είχαν μικρότερους όρχεις και μικρότερη παραγωγή σπερματοζωαρίων σε ημερήσια βάση.

Επιπλέον σε περιπτώσεις διακοπής της λήψης αντισυλληπτικών χαπιών σε ζευγάρια, ο χρόνος σύλληψης ήταν ευθέως ανάλογος με την ηλικία του άντρα, δηλαδή όσο μεγαλύτερη ηλικία είχε ο άντρας, τόσο περισσότερος χρόνος απαιτήθηκε για να πραγματοποιηθεί η τεκνοποίηση του ζευγαριού. Τόνισε δε ότι όσο πιο προχωρημένη είναι η ηλικία του πατέρα, τόσο αυξάνεται το ποσοστό γενετικών παθήσεων των εμβρύων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.