παχυ εντερο | loimwxi tridimou neurou | πιπερια για πιπερι | λευκοπλακια

Δηλώσεις του ΙΝΚΑ για τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθειαΕφτά στους δέκα Ελληνες ανησυχούν ιδιαίτερα για το πρόβλημα της σπογγώδους εγκαφαλοπάθειας ή ‘νόσου των αγελάδων’, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ). Το θέμα ως γνωστόν απασχολεί τις τελευταίες ημέρες και πάλι όχι μόνο την ελληνική κοινωνία αλλά τις περισσότερες ευρωπαικές χώρες. Για το λόγο αυτό, το ΙΝΚΑ καλεί τους καταναλωτές να απέχουν από την αγορά επίμαχων κατηγοριών κρεάτων και να προσανατολισθούν σε εναλλακτικές λύσεις ή σε επίμονη και βεβαιωμένη αναζήτηση κρεάτων για τα οποία δεν υπάρχουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ενδείξεις αυξημένης προβληματικότητας.

Παράλληλα, το ΙΝΚΑ ζητά από την Πολιτεία να παράσχει συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις για τις κατηγορίες τροφίμων τα οποία μπορούν να καταναλώνονται με ασφάλεια, ενώ για αυτές για τις οποίες υπάρχουν αμφιβολίες, να δοθούν τα πλήρη στοιχεία έτσι ώστε οι καταναλωτές να κάνουν τη δική τους επιλογή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.