εγκαυμα στο στομα αντιμετωπιση | παρενεργειες lefid 10mg | υγρο στο εντερο | αιματοκριτησ

Το Υπουργείο Υγείας ετοιμάζεται για το 2004Εως τις 30 Νοεμβρίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το επιχειρησιακό σχέδιο του υπουργείου Υγείας για την υγειονομική θωράκιση της χώρας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Η άμεση ολοκλήρωση του σχέδιου αυτού, το οποίο προβλέπεται να έχει κόστος περίπου 80 δισ. δρχ., είναι αναγκαία, προκειμένου να ξεκινήσουν αμέσως μετά οι διάφορες εργασίες και ενέργειες για να είναι σε ετοιμότητα το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Την περίοδο των αγώνων υπολογίζεται ότι θα βρίσκονται στη χώρα μας περίπου 17.000 αθλητές με τους συνοδούς τους, περίπου 21.000 δημοσιογράφοι, οι οποίοι θα καλύπτουν το γεγονός και τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια τουρίστες.
Η ειδική ομάδα που έχει συσταθεί από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή "Αθήνα 2004" έχει αποφασίσει να επιστρατεύσει τέσσερις χιλιάδες εθελοντές γιατρούς και νοσοκόμους, αλλά ακόμη και απλούς πολίτες, οι οποίοι θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους χωρίς αμοιβή ή με ένα ενδεικτικό ποσό.

Το σχέδιο σχετικά με το ΕΚΑΒ προβλέπει: Την αγορά εκατό νέων ασθενοφόρων, μεταξύ των οποίων και υπερσύγχρονες κινητές μονάδες, καθώς και ένα ασύρματο δίκτυο τηλεπικοινωνιών που θα επιτρέπει στους γιατρούς της μονάδας να λαμβάνουν τις ιατρικές τους γνωματεύσεις μέσω τηλεϊατρικής. Επίσης, προβλέπεται η αγορά μοτοσικλετών για άμεση μεταφορά των γιατρών στον τόπο του ατυχήματος. Ακόμη προβλέπεται η αλλαγή της εικόνας των νοσοκομείων ΚΑΤ, Ευαγγελισμός, Γενικό Κρατικό Αθηνών και Σισμανόγλειο, τα οποία θα αποτελούν τους σταθμούς, όπου θα φτάνουν όλα τα έκτακτα περιστατικά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Από τα 80 δισ. δρχ, τα 50 θα διατεθούν για τη βελτίωση της υποδομής σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ, ενώ τα άλλα 30 θα απορροφηθούν για τα λειτουργικά έξοδα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.