συριγγιο εντερου | παρενέργειες από το εμβόλιο του κοκκιτη | χολοσταση συμπτωματα

Το υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΦ προειδοποιούν: δεν υπάρχει φάρμακο χωρίς παρενέργειεςTο υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με τον ΕΟΦ, εξέδωσε υπουργική απόφαση, η οποία θέτει σε νέο κλοιό τη διαφήμιση των φαρμάκων στη χώρα μας. "Το υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΦ προειδοποιούν: δεν υπάρχει φάρμακο χωρίς παρενέργειες. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας". Αυτή είναι η ένδειξη που θα υπάρχει από εδώ και στο εξής σε όλες τις διαφημίσεις που αφορούν σε φάρμακα μετά την έκδοση του ΦΕΚ 1297/8.10.2001.

Μάλιστα, το ΦΕΚ αναφέρεται για πρώτη φορά στο Internet ως μέσο, το οποίο τίθεται υπό τους περιοριστικούς κανονισμούς, ενώ, όσον αφορά στο ραδιόφωνο, το μήνυμα θα εκφωνείται μετά το διαφημιστικό σποτ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.