Το Becel pro.activ στο διαδίκτυο

Σε σχετικό δελτίο τύπου, που μας απέστειλε η ΕΛΑΪΣ αναφέρονται τα ακόλουθα: Σωστή Διατροφή =Σωστή Ενημέρωση. Η ΕΛΑΪΣ, στα πλαίσια της δυναμικής εισόδου σε νέες κατηγορίες τροφίμων, που μεγιστοποιούν το παρεμβατικό/ρυθμιστικό ρόλο της διατροφής στην υγεία, όπως το νέο προίόν επάλειψης Becel pro.activ, που μειώνει τη χοληστερίνη κατά 10-15%, ενισχύει το δίκτυο επικοινωνίας με το κοινό.

Με δεδομένο το επιστημονικό-ιατρικό υπόβαθρο του νέου προϊόντος, αλλά και του επίμαχου προβλήματος της υψηλής χοληστερόλης, που απασχολεί περισσότερο από το 50% του ελληνικού πληθυσμού, η ΕΛΑΪΣ δημιούργησε ειδικά για το Becel pro.activ:

1. Εξειδικευμένο site που απευθύνεται στον ιατρικό/επιστημονικό κόσμο, με διεύθυνση: www.proactivscience.com, το οποίο περιέχει διεθνή βιβλιογραφία για τις φυτικές στερόλες, δημοσιευμένες ιατρικές μελέτες, στατιστικά στοιχεία κ.λ.π. Οι επισκέπτες του site χρειάζονται μόνο να κάνουν μία απλή εγγραφή (δωρεάν).
2. Site για το ευρύ κοινό με διεύθυνση www.becelproactiv.gr που περιέχει διατροφικές συμβουλές, επεξήγηση ορολογίας σχετικά με τη χοληστερόνη, τις καδριοπάθειες και την πρόληψη της υγείας.
3. Παράλληλη, το Τμήμα Διατροφής της ΕΛΑΪΣ, συνεχίζει να παρέχει πληροφόρηση για τη δράση των φυτικών στερολών που περιέχονται στο Becel pro.activ μέσω της Γραμμής Καταναλωτή στο τηλέφωνο 0800-99099 (γραμμή χωρίς χρέωση).

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Α. Γκορτζής, Σύμβουλος Εταιρικών Σχέσεων και Μ.Μ.Ε. της ΕΛΑΪΣ Α.Ε. ‘η κυκλοφορία του Becel pro.activ εντάσσεται σε ένα πολύπλευρο πρόγραμμα επικοινωνίας και εκπαίδευσης των ομάδων πληθυσμού στις οποίες απευθύνεται. Με τον τρόπο αυτό ακολουθείται η πάγια και επιτυχημένη τακτική του Ομίλου Unilever και της ΕΛΑΪΣ να απευθύνουν διαθρεπτικές προτάσεις σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές’.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση