ταξιδι αφρικη εμβολια | ισχιακη προβολη | δερματομυοσίτιδα | εμβολιο φυματιωσης ποτε γινεται

Ζωντανή συζήτηση στο διαδίκτυο και ζωντανή μετάδοση εκδήλωσης με θέμα την υγεία του ΠαιδιούΗ Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία διοργανώνει τη 2η Συνάντηση Ενημέρωσης «Παιδί και Υγεία» στον πολυχώρο «Αθηναΐς» (Καστοριάς 34 – 36 Βοτανικός) το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2003.Η συνάντηση έχει σκοπό την ενημέρωση των γονέων σε θέματα που αφορούν στην υγεία των παιδιών τους.

Καταξιωμένοι επιστήμονες θα ενημερώσουν τους γονείς για όλα τα θέματα που οφείλουν να γνωρίζουν για το παιδί τους, από τη στιγμή της σύλληψης μέχρι την εφηβεία και θα τους «εκπαιδεύσουν», ούτως ώστε να μπορούν να αξιολογούν κάθε φορά τα συμπτώματα που εμφανίζει το παιδί τους.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έχει δημιουργηθεί η ιστοσελίδα www.e-child.gr στην οποία θα διεξαχθούν δύο σχετικά events.

Το πρώτο ηλεκτρονικό event είναι μία ζωντανή συνομιλία (chat) μεταξύ γονέων και παιδιάτρων. Το Σάββατο 29/11/03 από τις 14.00 έως τις 17.00 οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να συνομιλήσουν on line μέσω του www.e-child.gr με ομάδα εξειδικευμένων παιδιάτρων, που θα απαντούν στις ερωτήσεις τους σχετικά με θέματα που αφορούν στην υγεία και σωστή ανατροφή των παιδιών. Οι γονείς θα έχουν έτσι τη δυνατότητα για 3 ώρες να υποβάλλουν τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις τους και σε πραγματικό χρόνο θα αναπτυχθεί διάλογος με ειδικούς επί της υγείας του παιδιού επιστήμονες.

To δεύτερο event θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/11/2003 από τις 12.00 έως τις 14.00 και θα περιλαμβάνει ζωντανή μετάδοση της ανοικτής συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί στην Αθηναίδα με θέμα «Μην διστάζετε. Ρωτήστε τον Παιδιάτρό σας» Στη συζήτηση θα συμμετέχει ο καθηγητής κ. Ανδρέας Κωνσταντόπουλος και διάσημες έλληνίδες μητέρες οι οποίες θα διατυπώσουν τις απορίες τους σχετικά με την υγεία των παιδιών τους.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία δίνει τη δυνατότητα και στους γονείς που δεν μπορούν να παρευρεθούν στο χώρο της εκδήλωσης, να συμμετέχουν ενεργά και να ενημερωθούν για τα θέματα που αφορούν την υγεία των παιδιών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, αιτήσεις συμμετοχής και το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.e-child.gr

Για περισσότερες πληροφορίες : Σύνη Αυγερινού,
Μάρω Λεονάρδου
Communications In Practice
τηλ.210 6889200
e-mail : mleonardou@cip.gr

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.