ανεμογκαστρι | φυματιωση συμπτωματα | σκωληκοειδίτιδα | κερατιτιδα απο φακους επαφης | Χρονιο αποστημα

Προσοχή στο λάδι από το χωριόΝα ζητούν εγγυήσεις για το ελαιόλαδο, που αγοράζουν συνιστά στους καταναλωτές ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ). Ο ΣΕΒΙΤΕΛ, εν όψει της νέας σοδειάς του ελαιολάδου, προέβη στη σχετική ανακοίνωση αποσκοπώντας στην προάσπιση των συμφερόντων του καταναλωτή και στην προστασία του, από το ενδεχόμενο περιπτώσεων νοθείας, που σχετίζονται με την παράνομη διακίνηση χύμα ελαιολάδου.

Οπως επιπλέον τόνισε ο ΣΕΒΙΤΕΛ, τα βρώσιμα ελαιόλαδα, τα οποία προορίζονται να διατεθούν προς το καταναλωτικό κοινό πρέπει να είναι αποκλειστικά προσυσκευασμένα, σε ειδικά δοχεία, τα οποία θα πρέπει να φέρουν όλες τις απαιτούμενες και συγκεκριμένες ενδείξεις επισήμανσης και περιεκτικότητας, έπειτα από ειδική άδεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Η διάθεση δε χύμα ελαιολάδου επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο από τους παραγωγούς, με αντίστοιχη έκδοση του νόμιμου παραστατικού, που προβλέπει ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.