τεστ κοπωσεως σκοπος | ανεβασμενα χλαμυδια στην εγκυμοσύνη | δονητες | μυλη κυηση | ανεμογκαστρι στις γυναικες

Νεκρός από λεπτοσπείρωση στη ΚέρκυραΕνας 69χρονος από τα Κανάλια της Κέρκυρας, έχασε τη ζωή του από λεπτοσπείρωση, γνωστή και ως ασθένεια των ποντικών. Το κρούσμα αυτό είναι το δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε δυο χρόνια και το τρίτο στην περιοχή, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί στους κατοίκους ιδιαίτερη ανησυχία. Ο νομίατρος της Κέρκυρας κ. Ανδρέας Σαγιάς, μιλώντας σήμερα στο σταθμό 'Κέρκυρα' της ελληνικής ραδιοφωνίας, κατήγγειλε οτι δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση της Νομαρχίας απο το νοσοκομείο των Ιωαννίνων, στο οποίο μεταφέρθηκε για περίθαλψη ο άτυχος 69χρονος.

Παράλληλα, ο νομίατρος της Κέρκυρας ενημέρωσε ότι το Υπουργείο Υγείας, μετά την επικοινωνία του με τη νομαρχία, αποστέλλει στο νησί κλιμάκιο ιατρών καθηγητών, προκειμένου να διερευνήσουν το γεγονός και να προτείνουν τα απαιτούμενα μέτρα για την αντιμετώπισή του. Οι υγειονομικές αρχές της Κέρκυρας συμβούλεψαν χθες τους κατοίκους των προαστίων Κανάλια και Αλεπού της Κέρκυρας, να προβούν στη χλωρίωση των στάσιμων νερών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.