στειρωση γατας | ποσες θερμιδες ειναι ενα κιλο | προγνωση μεγαλοκαρδιας | εκτακτες συστολες | κρυομα

Επικίνδυνοι αεροψεκασμοί στη ΚέρκυραΤην έντονη αντίδραση του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων, που εδρεύει στο Βόλο, προκάλεσαν οι αεροψεκασμοί που έγιναν, αυτό το έτος, στο νησί της Κέρκυρας. Το αποκορύφωμα ήταν να ψεκαστούν εχθές παιδιά νηπιαγωγείου, γεγονός που έσπευσε να καταγγείλει το Πανελλήνιο Δίκτυο, τονίζοντας ότι οι επιπτώσεις αυτού του γεγονότος για την υγεία των παιδιών είναι απρόβλεπτες. Χαρακτηρίζοντας τους αεροψεκασμούς ως εγκληματικούς, το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων ζήτησε από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας, που επέμεινε σε αυτούς, παραβλέποντας τις συνεχείς προειδοποιήσεις των οικολογικών οργανώσεων, να παραιτηθεί, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στην υγεία των παιδιών που εξετέθη σε κίνδυνο.

Επιπλέον τονίστηκε ότι η χώρα μας και ειδικά ο Νομός Κέρκυρας, δε μπορεί να βρίσκεται σε διαρκή απειλή ενάντια στην υγεία των κατοίκων και του περιβάλλοντος για την εξυπηρέτηση των οποιονδήποτε συμφερόντων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.