ασπυρινη | mpilia sta xeili aidioy | χειρουργικες παθησεις | βραχιολακι για ναυτιες πως το βαζω

ΙΝΚΑ: Απουσία υποδομής για την έλεγχο των κρεάτωνΗ νόσος των τρελών αγελάδων βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο όλης της Ευρώπης και ενώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση καθησυχάζει τον κόσμο, η κοινή γνώμη της Βρετανίας έχει ξεσηκωθεί για τον τρόπο χειρισμού της κρίσης από τις δύο προηγούμενες κυβερνήσεις, μια και αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι πολλοί πρώην υπουργοί και κυβερνητικοί εξανάγκασαν επιστήμονες να παραποιήσουν επιστημονικά ευρήματα για τη νόσο, εις βάρος της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Το ΙΝΚΑ σε δελτίο τύπου της 31/10/00 αναφέρει ότι η απουσία υποδομής, όχι μόνο για την εξακρίβωση του προβλήματος της σπογγώδους εγγεφαλοπάθειας αλλά και γι αυτόν ακόμη τον έλεγχο της προέλευσης (χώρα παραγωγής), της γνησιότητας των σφραγίδων και της κρεατοσκόπησης, αφήνει τον Ελληνα Καταναλωτή έκθετο, σε έναν ανυπολόγιστο κίνδυνο.

Σύμφωνα με έρευνα του ΙΝΚΑ το οποίο δέχθηκε 85.582 παράπονα το πρώτο 10μηνο του 2000 οι Έλληνες ανησυχούν περισσότερο για τα εξής θέματα: Mεταλλαγμένα Τρόφιμα, Διοξίνες, Φυτοφάρμακα, Ορμόνες, Ασθένεια Τρελών Αγελάδων, Τρόφιμα Γευστικής Ψυχαγωγίας (σνάκς,κλπ.) – Διατροφή Παιδιών, Πρόσθετα τροφίμων («Ε», κ.λ.π.), Ακτινοβολία Τροφίμων, Μολύνσεις Τροφίμων (λιστερία, σαλμονέλωση, κλπ.), Ταχυφαγεία (fast food) – έτοιμο / γρήγορο φαγητό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.