θεραπεια ελκους | οισοφαγος | βλεννα στα κοπρανα | αερια αιματος τιμες | παραπληρωματικο δεματιο | εξανθηματα

Λήγει το τελεσίγραφο Παπαδόπουλου για τα ΝοσοκομείαΣτις 31 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία συμπλήρωσης του Δελτίου Ενημέρωσης Βελτιώσεων, που είχε αποστείλει ο Υπουργός Υγείας κ. Αλ. Παπαδόπουλος, στους πρόεδρους των νοσοκομείων. Με το έντυπο αυτό, ο Υπουργός ζητούσε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν και τις ενέργειες που προωθούνται για την αντιμετώπιση τους, στους τομείς της καθαριότητας και ασφάλειας των νοσοκομείων, στην λειτουργία των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών και σε αυτά που οφείλονται στην έλλειψη προσωπικού.

Ο κ. Παπαδόπουλος ζητούσε μεταξύ άλλων από τους προέδρους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, να φροντίσουν ώστε η καθαριότητα στους χώρους και στους θαλάμους των νοσοκομείων να ελέγχεται καθημερινά, οι πληροφορίες στην είσοδο να λειτουργούν σε εικοσιτετράωρη βάση, να εφαρμόζεται με αυστηρότητα η απαγόρευση του καπνίσματος και το ΕΚΑΒ να ενημερώνεται καθημερινά, με ευθύνη του ΔΣ, για τα κενά κρεβάτια των ΜΕΘ(Μονάδες Εντατικής Θεραπείας). Επίσης ζητούσε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση του ωραρίου, στην συμπεριφορά και στην εμφάνιση του προσωπικού και έδινε οδηγίες σχετικά με την χρηματοδότηση των έργων και την αποδοχή δωρεών μηχανημάτων από ιατρικές εταιρείες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.