στιγμα μεσογειακης αναιμιας | exoume mys sthn boubwnikh xwra; | τι ειναι η απονευρωση δοντιου

Καθησυχαστικός ο ΕΟΦ για τη χρήση του DimetappΚανένας λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει για την υγεία των Ελλήνων από τη χορήγηση του γνωστού φαρμάκου Dimetapp κατά του κρυολογήματος, επισημαίνεται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), αφού όσο καιρό κυκλοφορεί το Dimetapp στη χώρα μας, δεν υπήρξαν καρδιακά ή θανατηφόρα κρούσματα που να αποδεικνύουν συσχέτιση ή ενοχοποίηση του φαρμάκου. Παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για το ενδεχόμενο να αποσυρθούν από την αγορά τα φάρμακα, μεταξύ των οποίων και το Dimetapp, που περιέχουν στη σύνθεσή τους την ουσία φαινυλοπροπανολαμίνη και η οποία ενοχοποιείται για την πρόκληση εμφραγμάτων, οι ανεπιθύμητες ενέργειες της φαινυλοπροπανολαμίνης είναι γνωστές περίπου εδώ και 20 χρόνια. Το Dexatrim, το δεύτερο φάρμακο που περιέχει στη σύνθεσή του φαινυλοπροπανολαμίνη, το οποίο χρησιμοποιείται για την απώλεια βάρους, δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.