χλαμιδια πνευμονον αντιβιοση | αντιβιωση και βιταμινες | ψειρες του εφηβαιου συμπτωματα

Αποζημιώσεις στα θύματα της ασθένειας Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ στη ΒρετανίαΗ βρετανική κυβέρνηση ενέκρινε την παροχή πολλών εκατομμυρίων λιρών στα θύματα της ασθένειας Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ, της ανθρώπινης εκδοχής της ασθένειας των τρελών αγελάδων, ενώ η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης αυτής αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη. Η διϋπουργική επιτροπή που έχει αναλάβει τη σύνταξη της έκθεσης, εκτιμά ότι θα ήταν ηθικά αδύνατο να αρνηθεί την παροχή βοήθειας και προέβλεψε την καταβολή πολλών χιλιάδων λιρών στις οικογένειες των θυμάτων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Observer.

Περισσότεροι από 30 πρώην υπουργοί και ανώτατοι αξιωματούχοι κατηγορούνται στην έκθεση ότι υιοθέτησαν μια νοοτροπία απόκρυψης. Οι συγκεκριμένοι υπουργοί κατακρίνονται κυρίως επειδή καθυστέρησαν να αντιδράσουν και αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν ότι η ασθένεια των τρελών αγελάδων μπορούσε να μεταδοθεί στον άνθρωπο. Τα συμπεράσματα της έκθεσης βασίζονται στις καταθέσεις 33 μαρτύρων, μεταξύ των οποίων υπουργοί, επιστήμονες και γονείς ανθρώπων που πέθαναν από σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια. Μέχρι σήμερα στη Βρετανία έχουν πεθάνει 75 άνθρωποι από την ασθένεια Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.