χαμηλη πιεση καρδιας αντιμετωπιση | αθλητισμος και υγεια | εκκολπωματίτιδα | πιγες ιωδιου

Αποσύρεται εμβόλιο για την πολυομυελίτιδα στη ΒρετανίαΤο βρετανικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποσύρει εμβόλιο για την πολιομυελίτιδα λόγω πιθανού κινδύνου μετάδοσης της ασθένειας Creutzfeldt-Jakob, της ανθρώπινης εκδοχής της νόσου των τρελών αγελάδων. Εκπρόσωπος του υπουργείου διαβεβαίωσε ωστόσο ότι ο κίνδυνος μετάδοσης της Creutzfeldt-Jakob από το εμβόλιο Medeva που χορηγείται κυρίως στα παιδιά και σε όσους πρόκειται να ταξιδέψουν είναι ελάχιστος. Ο υπουργός δεν διευκρίνισε τον αριθμό των εμβολίων που αποσύρονται, ενώ σύμφωνα με το BBC, στοιχεία από τους ιστούς βοοειδών χρησιμοποιούνται στην παρασκευή του εμβολίου αυτού, κάτι που είναι αντίθετο με οδηγίες που έχει εκδώσει η Ευρωπαϊκή Ενωση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.