ομοιοπαθητικη και σκληροδερμα | δινολουτρο | ιοντοφόρεση συσκευη | τενοντιτιδα αχιλλειο τενοντα | εκκολπώματα

Φρένο στην παχυσαρκία! Ελάτε στο ΓκάζιΣε σχετικό δελτίο τύπου, που μας απέστειλε η Ελληνική Ιατρική Εταιρία Παχυσαρκίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παχυσαρκίας οργανώνει ‘Εβδομάδα Παχυσαρκίας’ (17-24/10) με σειρά εκδηλώσεων στην Αθήνα αλλά και σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας (Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Κέρκυρα), σε συνεργασία με τους τοπικούς ιατρικούς συλλόγους.

Βασικός άξονας της ‘Εβδομάδας Παχυσαρκίας’ είναι το μήνυμα ‘η παχυσαρκία αντιμετωπίζεται….. συμβουλευτείτε το γιατρό σας’ και στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της παχυσαρκίας και της ιατρικής αντιμετώπισής της. Παράλληλα, οι εκδηλώσεις αυτές θα αποτελέσουν το μέσο για να σταλεί ένα μήνυμα προς τους αρμόδιους κρατικούς φορείς για το μείζον αυτό θέμα υγείας.

Η κεντρική εκδήλωση έχει τίτλο ‘….βάλε φρένο στην παχυσαρκία… έλα στο Γκάζι..’ και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και η εκδήλωση θα διαρκέσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η εκδήλωση αποτελείται από πολλές θεματικές ενότητες με κεντρικό άξονα την επαφή του κοινού με τα ιατρικά κέντρα και νοσοκομειακά τμήματα (ιδιωτικά και κρατικά), που ασχολούνται με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στην Ελλάδα. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εξειδικευμένοι γιατροί και εκπρόσωποι των Κέντρων θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για την αντιμετώπιση και την πρόληψη της παχυσαρκίας.

Επειδή η παιδική παχυσαρκία λαμβάνει πλέον διαστάσεις επιδημίας και στην Ελλάδα, στην εκδήλωση θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα παιδιά. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών και των γονέων στο θέμα της υγιεινής διατροφής, της εκπαίδευσης για την απόκτηση σωστών διατροφικών συνηθειών και της τακτικής σωματικής δραστηριότητας.

Παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα την ίδια ημέρα στο Γκάζι.
- Εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, γελοιογραφίας
- Έκθεση για την Ιστορία της Παχυσαρκίας
- Παρουσίαση Ιδανικής Σχολικής Καντίνας
- Διαλέξεις με θέμα την πρόληψη της παχυσαρκίας
- Εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά
- Mini-συναυλίες jazz
- Συναυλία με την Έλλη Πασπαλά

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.