μαιντανος σπορα | στηθαγχη πρωτες βοηθειες | παιδικη οστεομυελιτιδα | στιγμα αναιμιας

Ελληνας οδηγός: 'Ιπτάμενος' κι απρόσεκτοςΟλοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Συνέδριο Τροχαίων Ατυχημάτων στα Ιωάννινα, που διεξήχθη το τελευταίο τριήμερο, με θέμα: " Τροχαία Ατυχήματα - Ευάλωτοι χρήστες της Οδικής Κυκλοφορίας".
Τα συμπεράσματα των εργασιών οδηγούν σε επαναπροσδιορισμό των σημάτων της τροχαίας καθώς και σε μέτρα που πρέπει να ληφθούν άμεσα, όπως καλύτερες διαγραμμίσεις σε διαβάσεις πεζών και ρύθμιση των ορίων ταχύτητας από την Τροχαία σε συνάρτηση με την ολισθηρότητα του δρόμου. Στο συνέδριο συζητήθηκε η λήψη μέτρων προστασίας για άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και για οδηγούς δικύκλων, όπως και η σύσταση ομάδων από ψυχολόγους που θα στηρίζουν τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων και τις οικογένειές τους.

Σε ότι αφορά το προφίλ του Ελληνα οδηγού, οι μέν άνδρες οδηγούν γρήγορα κι απρόσεκτα, γνωρίζουν την μηχανολογική κατάσταση του αυτοκινήτου τους και εμπλέκονται σε περισσότερα τροχαία ατυχήματα από τις γυναίκες, οι οποίες αν και οδηγούν πιό αργά από τους άνδρες παρουσιάζονται στον ίδιο βαθμό απρόσεκτες, ενώ χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο κυρίως για να καλύψουν ανάγκες της οικογένειας τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.