αντιβιωση αμυγδαλιτιδα | ουρια | αθηρωματικός δείκτης | αιματοκριτης | επιθυλιακη δισπλασια αιδιου

Οδηγός του Ελληνικού Κοινοβουλίου σε σύστημα BrailleΤην ημέρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, επέλεξε συμβολικά η Βουλή για να παρουσιάσει την έκδοση οδηγού του ελληνικού Κοινοβουλίου, γραμμένου στο σύστημα Braille προκειμένου να δώσει στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, τη δυνατότητα να προσεγγίσουν τη λειτουργία της Βουλής.

Ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης, παρουσιάζοντας την έκδοση, ανακοίνωσε άλλη μια πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων, και από την έναρξη της νέας Συνόδου τον Οκτώβριο, οι συνεδριάσεις της Βουλής που θα μεταδίδονται μέσω της ψηφιακής τηλεόρασης, θα έχουν διερμηνέα στη νοηματική γλώσσα για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

'Πρόκειται για μια απειροελάχιστη προσφορά μπροστά σε όσα πραγματικά χρειάζονται οι πολίτες και σε όσα η Πολιτεία έχει προσφέρει ως τώρα αλλά και σε αυτά που οφείλει' είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Βουλής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.