γρηγορης τζιστουδης μπουζουκι | τρανσαμιναση | τι ειναι λοιμωξη | αποστημα μαστου | πιεση 15 | πλευρα ανατομια

120 δις χρωστούν τα Νοσοκομεία για μηχανήματαΣε 120 δισεκατομμύρια δραχμές ανέρχεται το χρέος των Νοσοκομείων προς τους προμηθευτές αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, επιστημονικών συκευών και ιατρικών μηχανημάτων, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Επιστημονικών Συσκευών και Ιατρικών Μηχανημάτων (ΠΑΝΣΠΕΣΙΜ). Στην προσπάθεια να εισπραχθούν τα οφειλόμενα ποσά, ο Σύλλογος κάλεσε τα μέλη του να χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου να εξωφληθούν άμεσα οι οφειλές.

Ακόμη, όπως ανακοινώθηκε από εκπροσώπους του Συλλόγου, οι προμηθευτές δεν θα εκτελούν παραγγελίες οι οποίες δεν θα συνοδεύονται από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και αντίστοιχο έγγραφο των Οικονομικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου για την ταμειακή ευχέρεια, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία. Τέλος, πρόθεση του Συλλόγου, είναι να ενημερωθούν τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης για το μέγεθος του προβλήματος και να ζητήσει την παρέμβασή τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.