σημαδια στα δοντια προβλημα στο στομαχι; | καταγμα φτερνας | ρινόρροια εγκεφαλονωτιαίου υγρού

'Πόκεμον-σετ για στυλό' Νο 8: Βρέθηκαν επικίνδυνες ουσίεςΜε επείγουσα εγκύκλιο που έστειλε το υπουργείο Ανάπτυξης στα τελωνεία, ζητά να μάθει εάν έχουν γίνει εισαγωγές του παιχνιδιού 'Πόκεμον-σετ για στυλό' Νο 8, μετά από την απαγόρευση του συγκεκριμένου παιχνιδιού στη Μεγάλη Βρετανία και το σήμα που ήρθε στη χώρα μας. Πρόκειται για καπάκια στυλό με τις φιγούρες των δημοφιλών ηρώων της γνωστής σειράς, τα οποία περιείχαν ποσότητες μολύβδου και χρωμίου μεγαλύτερες από το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο που ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ταυτόχρονα το πολύ μικρό μέγεθος των συγκεκριμένων παιχνιδιών τα κάνει επικίνδυνα σε μια πιθανή κατάποση. Πρέπει να αναφέρουμε ότι η εγκύκλιος του υπουργείου, που έχει κοινοποιηθεί και στον ΕΛΟΤ, τον ΣΕΒ και την ΓΣΕΒΕΕ, αφορά μόνο την συγκεκριμένη σειρά και όχι τα υπόλοιπα παιχνίδια Πόκεμον.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.