έκτακτες συστολές | τροφεσ για το ευερεθιστο εντερο | το συριγγιο | ομφαλοκήλη ενηλικων συμπτωματα

ΕΙΝΑΠ: Οχι στα δημόσια νοσοκομεία - επιχειρήσειςΑντίθετοι με το σχέδιο μεταρρύθμισης του ΕΣΥ είναι οι νοσοκομειακοί γιατροί, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), η οποία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ιδιαίτερα σκληρή. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι με το σχέδιο μεταρρύθμισης του ΕΣΥ επιχειρείται μια συνολική ανατροπή της φιλοσοφίας του δημόσιου συστήματος υγείας στη χώρα μας, με σκοπό τελικά τη μετατροπή του σε μια μεγάλη επιχείρηση, που θα λειτουργεί με όρους κέρδους και όχι με σκοπό την πλήρη, ισότιμη, καθολική και δωρεάν κάλυψη των αναγκών των πολιτών.

Χρήματα για την υγεία

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρεται ότι το σχέδιο για το ΕΣΥ θα απορριφθεί από την ιατρική κοινότητα, εάν δεν υπάρξει οικονομική στήριξη του ΕΣΥ, μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό, για σύγχρονη κτιριακή και ξενοδοχειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων καθώς και προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.