Αιμορραγία στο στομαχι | αρρυθμια | εμβοες απο αυχενικο | καρυδα πως τρωγεται | επιθηλιωμα πτερυγιου ωτος

Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να ξεκινά και πριν από τη γέννηση.Διεθνές Βραβείο για τον καθηγητή κ. Δ. Τριχόπουλο

Νέοι ορίζοντες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ανοίγονται με τις μελέτες του καθηγητή Πρόληψης Καρκίνου του Χάρβαρντ και Προληπτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δ. Τριχόπουλου. Οι συγκεκριμένες μελέτες απέσπασαν εκτός από την αναγνώριση της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας και το διεθνές βραβείο 'Brinker International Award for Breast Cancer Research' που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις που αφορούν τον τομέα κλινικής έρευνας για τον καρκίνο του μαστού.

Διάγνωση σε μικρότερες ηλικίες

Η σημασία της πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού ήδη είχε αξιολογηθεί μέχρι τώρα, αλλά τα συμπεράσματα των μελετών του κ. Τριχόπουλου ήρθαν να προσθέσουν ότι τα καρκινικά κύτταρα είναι πιθανόν να υπάρχουν ήδη από τη γέννηση του ανθρώπου ή ακόμη και από την ενδομήτριο ζωή, χωρίς ωστόσο να είναι δυνατή η ανίχνευση τους. Αν και ο καρκίνος του μαστού ακολουθεί συνήθως μακροχρόνια πορεία και περνούν αρκετά χρόνια μέχρι να διαγνωσθεί, τα συμπεράσματα των ερευνών δηλώνουν ότι οι ιατρική έρευνα για την αντιμετώπιση του καρκίνου πρέπει να οδηγηθεί σε πολύ μικρότερες ηλικίες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.