παγκρεας συμπτωματα | χολοκυστιτιδα | αμυλαση ορου | πληροφορίες για αδεσποτα | πνευμονια | εγκεφαλοπαθεια

H μπύρα είναι...υγιεινήΜία αντιοξειδωτική ουσία στην μπύρα είναι εξαιρετικά δραστική, σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Όρεγκον. Ας σημειωθεί οτι οι αντιοξειδωτικές ουσίες παίζουν σημαντικό ρόλο κατα της αθηροσκλύρηνσης, του καρκίνου, της νόσου του Parkinson και της νόσου Alzheimer και γενικά κατά της γήρανσης.

Ο Dr. Donald R. Buhler και οι συνεργάτες του διενεργώντας μία μόριο προς μόριο ανάλυση των συστατικών της μπύρας ανίχνευσαν την ουσία xanthohumol, η οποία είναι πιό δραστική ουσία απο την α-τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε). Ο συνδυασμός αυτών των δύο ουσιών έχει συνεργική αντιοξειδωτική δράση.

Ωστόσο οι ερευνητές σε δημοσίευση τους στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Journal of Agricultural and Food Chemistry σημειώνουν οτι το ποσό της xanthohumol που περιέχεται σε ένα ποτήρι μπύρα είναι ελάχιστο και συνιστούν την παράλληλη λήψη και άλλων αντιοξειδωτικών ουσίων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.