παρενεργειες εμβολιου τετανου | συμπτώματα ηπατίτιδας β | vaxigrip εγκυμοσυνη

ΕΣΥ: συναινετικά τα πρώτα μηνύματαΜετά την έγκριση των 200 μέτρων του νομοσχεδίου που φιλοδοξεί να επιφέρει ριζική μεταρρύθμιση στα πραγματα της Υγείας στην Ελλάδα, ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος δεν παραλείπει να τονίσει οτι 'στο ΕΣΥ θα αλλάξουν όλα' και οτι δεν τίθεται θέμα πολιτικού κόστους. Οι αλλαγές αυτές αποτελούν αίτημα όλων των Ελλήνων πολιτών τόνισε και έτσι δεν τίθεται θέμα πολιτικού κόστους, αλλά μάλλον πολιτικού οφέλους.

Εν τω μεταξύ, συναινετικά φαίνονται να είναι τα πρώτα μηνύματα από τους αρμόδιους φορείς, παρά τις επιμέρους επισημάνσεις. Οι σπουδαιότερες από αυτές έχουν να κάνουν με την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων για την υλοποίηση των αλλαγών και τις ρυθμίσεις των εργασιακών σχέσεων των γιατρών. Ενώ η ΕΙΝΑΠ συνεδριάζει αύριο για να διατυπώσει επίσημη απάντηση, ο πρόεδρός της κ. Στάθης Τσούκαλος σχολιάζει καυστικά πως οι αλλαγές είναι τόσες, ώστε σχηματίζει κανείς την εντύπωση οτι δεν υπήρχε ΕΣΥ στη χώρα μας, ενώ η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας το κατέταξε στη 14η θέση ανάμεσα σε 191 χώρες.

Το θέμα είναι μεγάλο και κρίσιμο. Επίσημες θέσεις, προτάσεις και αντιπροτάσεις αναμένονται σύντομα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.