αρρυθμίες αιτία | αιθουσαιο συνδρομο | η συμβολη της αγαπης στην οικογενεια

Ψηφιακό μικροσκόπιο επιταχύνει τη διάγνωση του καρκίνουΕιδικοί στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αναπτύσσουν ένα νέο μικροσκόπιο το οποίο θα επιτρέπει την μελέτη τομών από ψηφιοποιημένα δείγματα ιστών που θα αποστέλλονται μέσω του διαδικτύου. Οι ερευνητές θεωρούν ότι η συσκευή αυτή θα επιταχύνει τη διάγνωση ασθενειών όπως ο καρκίνος, και θα βοηθήσει ώστε να λαμβάνεται γρηγορότερα η γνώμη ειδικών επιστημόνων, σε δύσκολες περιπτώσεις.

Το ψηφιακό μικροσκόπιο που θα είναι διαθέσιμο σε έξι μήνες περίπου, θα χρησιμοποιεί ψηφιακή κάμερα και θα δημιουργεί μία σειρά από εικόνες χαμηλού δυναμικού, ενώ στη συνέχεια θα συσχετίζει κάθε εικόνα με λεπτομερείς και υψηλού δυναμικού εικόνες του δείγματος. Η συσκευή θα αποθηκεύει τη σειρά των εικόνων, οι οποίες θα μπορούν να αναμεταδοθούν μέσω του διαδικτύου.

Η προσπάθεια τώρα στρέφεται στο να βρεθούν τρόποι ώστε να διατηρηθεί το ιατρικό απόρρητο στο διαδίκτυο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.