πολυποδας | αεροφορος οδος | ποιες οι παθησεις του ειλεου | μολυνσεις στη μυτη | απονευρωση δοντιου

Βελτιωμένο αντισυλληπτικόΕρευνητές στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν την δημιουργία ενός νέου αντισυλληπτικού χαπιού, το οποίο θα επιτρέπει στις γυναίκες να έχουν περίοδο τέσσερις φορές τον χρόνο, ενώ ταυτόχρονα θα μειώσει τον αριθμό των ανεπιθύμητων κυήσεων σε γυναίκες που επιθυμούν μακροχρόνια αντισύλληψη.

Το νέο χάπι που περιέχει αιθινυλοιστραδιόλη και λεβονοργεστρέλη, δύο ορμόνες που χρησιμοποιούνται συχνά στα συμβατικά αντισυλληπτικά, έχει ήδη δοκιμαστεί με εξαιρετική ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία σε λιγότερο από 3 χρόνια.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του νέου αντισυλληπτικού είναι ότι λαμβάνεται συνεχώς για 84 ημέρες και όχι για 21 ημέρες με διακοπή 7-9 ημερών όπως τα συμβατικά αντισυλληπτικά, μειώνοντας την εμφάνιση εμμηνορυσίας από 13 σε 4 φορές το χρόνο!

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.