ινωμα | βιοψια ηπατος αποτέλεσμα | megales afthes | aeria kai ponos sta entera

Ψησταριά 'Το αδυνάτισμα'Αγωγή εναντίον του ινστιτούτου αδυνατίσματος 'Chic' στο Ηράκλειο Κρήτης κατέθεσε η κ.Σοφία Μαρινάκη, η οποία ισχυρίζεται ότι ενώ έκανε θεραπεία για να χάσει τοπικό πάχος, έπαθε εγκαύματα τρίτου βαθμού από τη χρήση ηλεκτροφόρων πλακών.

Με την αγωγή της διεκδικεί αποζημίωση 26 εκατομμύρια, για να καλύψει τα έξοδα των πλαστικών εγχειρήσεων που απαιτούνται για την αποκατάσταση της, για τη δαπάνη οικιακής βοηθού που χρειαζόταν, για τους διαφυγόντες μισθούς μια και απολύθηκε από την εργασία της, καθώς και για την συνολική ταλαιπωρία που υπέστη, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.