κακοσμια στομα σκυλου | περπαταει και πεφτει | Ακροαστικα | τι ειναι τα εκκολπωματα στο εντερο

Καινούργια κρούσματα της νόσου των τρελλών αγελάδων στην ΓαλλίαΔύο ακόμα κρούσματα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας σε αγελάδες, ανακοινώθηκαν απο τους αρμοδίους στην Γαλλία. Αυτό οδήγησε στην θανάτωση εκατοντάδων ζώων της περιοχής κατόπιν απόφασης του αρμόδιου υπουργού.

Ο αριθμός των κρουσμάτων μεταξύ των ζώων στη χώρα ανήλθε σε 23 απο την αρχή του χρόνου, αριθμός καθόλου καθυσηχαστικός αφού είναι ο μεγαλύτερος κάθε άλλης χρονιάς. Ο αριθμός μοιάζει ασήμαντος βέβαια μπροστά στα 176.800 κρούσματα σε ζώα που δηλώθηκαν στην Βρεττανία, όμως το εξαιρετικά ανησυχητικό είναι ότι στην Γαλλία μόνον ο αριθμός αυξάνει απο έτος σε έτος, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί απο την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κατανάλωση κρέατος που έχει προσβληθεί απο την νόσο των τρελλών αγελάδων προκαλεί μια μορφή θανατηφόρου εγκεφαλοπάθειας που επέφερε το θάνατο τουλάχιστον 50 ανθρώπων στην Βρεττανία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε για έτη, απαγόρευση στην εξαγωγή του Βρεττανικού κρέατος όμως το μέτρο τώρα έχει αρθεί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.