πολυμυοσίτιδα | ιογενης λοιμωξη δεξιου πνευμονα | αυτοανοσα | φωσφοροςβορου

Ελλάς - Γαλλία: Συμμαχία για την ΥγείαEπίσκεψη εργασίας στη Γαλλία πραγματοποίησε στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2001, ο Υπουργός Υγείας και Πρόνοιας, κ. Αλέκος Παπαδόπουλος. όπου είχε σειρά συναντήσεων, με τον ομόλογό του, Υπουργό Υγείας της Γαλλίας κ. Bernard Kouchner, καθώς και με εκπροσώπους φορέων από το χώρο της Υγείας.

Κατά τις συναντήσεις που είχε ο υπουργός με τον Γάλλο ομόλογό συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις τρέχουσες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Υγείας στις δύο χώρες.

Διαπιστώθηκε η ανάγκη συστηματοποίησης της συνεργασίας μεταξύ των Υπουργείων Υγείας των δυο χωρών και αποφασίστηκε συμφωνία-πλαίσιο η οποία θα οριστικοποιηθεί και θα υπογραφεί σε επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο κ. Bernard Kouchner στην χώρα μας τον Μάρτιο 2002.

Οι δυο υπουργοί συμφώνησαν επίσης στην αναγκαιότητα ανάληψης ενεργειών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την ενίσχυση της αντιμετώπισης των νέων κινδύνων στη δημόσια υγεία.

Ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε στο Γάλλο ομόλογό του τις πρωτοβουλίες που προγραμματίζει η χώρα μας για την Υγεία στο πλαίσιο της προεδρίας της Ελλάδας στην ΕΕ το 2003. Ο κ. Kouchner διαβεβαίωσε τον κ. Παπαδόπουλο για την πλήρη υποστήριξη των πρωτοβουλιών αυτών εκ μέρους της Γαλλικής πλευράς.

Ο υπουργός ήταν επίσης ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση που οργανώθηκε από την Ελληνο-Γαλλική Αντιπαράθεση (ΕΛΓΑ). Η εκδήλωση έγινε στο Γαλλικό Κοινοβούλιο, όπου ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε το θέμα της διάστασης που έχουν οι δημόσιες πολιτικές σε περιφερειακό επίπεδο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.