εγγολπωματα εντερου | ινοβλαστες στομαχι | δοσεις αντιτετανικου εμβολιου | ρολοσ του φωσφορου

Οχι στην αναγραφή της ταυτότητας... του λαδιού στη Μυτιλήνη.Ελεγχος σε δέκα εστιατόρια της Μυτιλήνης έδειξε ότι τα εννιά από αυτά δεν ανέγραφαν στους τιμοκαταλόγους τους (όπως είχαν υποχρέωση), την ποικιλία του λαδιού που χρησιμοποιούσαν.

Ο έλεγχος έγινε την προηγούμενη εβδομάδα από την Συντονιστική Επιτροπή Ελέγχου Τροφίμων της Νομαρχίας, που αποτελείται από έναν αστίατρο, έναν χημικό και ένα κτηνίατρο, έδειξε ότι εκτός από το λάδι χωρίς ταυτότητα, δεν υπήρχε αναφορά για το αν τα εδέσματα που προσφέρονταν ήταν προτηγανισμένα ή προμαγειρευμένα, πράξη που αποτελεί βασική αγορανομική παράλειψη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.