σκωληκοειδίτιδα | φάρμακα για σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου | μαζες στο ηπαρ σκυλου | σπληνα αφαιρεση

Το Υπ. Υγείας δεν θα 'πάει' διακοπές.Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός των μεταρρυθμίσεων που είναι απαραίτητοι στο χώρο της υγείας και θα ακολουθήσει η φάση του διαλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συναντήσεις με διοικήσεις νοσοκομείων, νομάρχες, εκπροσώπους εργαζομένων και επισκέφτηκε και τα νοσοκομεία της πόλης, ότι η μεταρρύθμιση του ΕΣΥ θα διασφαλίσει το δημόσιο χαρακτήρα της παροχής υπηρεσιών υγείας και δεν θα αφήνει χώρο για ανεξέλεγκτη δράση του ιδιωτικού τομέα, όπως συμβαίνει σήμερα. Ακόμη ανέφερε ότι η λειτουργία του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" έχει φθάσει στο 60%, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο που θα ανεβάσει το επίπεδο νοσοκομειακής περίθαλψης της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου πού δόθηκε χθές ανακοινώθηκαν 3.000 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού για όλα τα νοσοκομεία της χώρας, μέσω κοινοτικού προγράμματος, καθώς και σε απάντηση ερωτήσεων αναφέρθηκε στο πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων και στη δημιουργία τραυματολογικών κέντρων σε κρίσιμα σημεία της χώρας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.