συσπαση εντερου και ταχυκαρδια | τι κάνω οταν έχω αίμα στα ουρα | ασθενειες σκυλου | αυχενικό συνδρομό

Υδροθεραπεία


Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Πρόκειται για θεραπεία η οποία περιλαμβάνει λουτρό σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ή μπανιέρες, ειδικό υποβρύχιο μασάζ και μια περίοδο χαλάρωσης του σώματος.

Ενδείξεις

Η υδροθεραπεία ενδείκνυται σε κάθε περίπτωση όπου είναι επιθυμητή η χαλάρωση, η αποτοξίνωση του σώματος, η αύξηση του μεταβολισμού και η απέκκριση των άχρηστων ουσιών των κυττάρων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε γενικότερες θεραπείες που αφορούν το σώμα όσο και ως συμπληρωματική θεραπεία για χαλάρωση μετά από μια μάλαξη, μια θεραπεία προσώπου ή μια θεραπεία σώματος.

Αντενδείξεις

Η υδροθεραπεία μπορεί να παρουσιάσει ανεπιθύμητες καταστάσεις σε άτομα που πάσχουν από καρδιακά νοσήματα, αναπνευστικά προβλήματα ή υπόταση.

Διενέργεια

Η υδροθεραπεία διενεργείται μέσα σε ειδικές υδροθεραπευτικές μπανιέρες και μπορεί ταυτόχρονα να γίνεται χρήση αιθερίων ελαίων ή υποβρύχια μάλαξη για μεγαλύτερη χαλάρωση και εισχώρηση των προϊόντων που χρησιμοποιούνται.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30 λεπτά εκ των οποίων τουλάχιστον τα 20 είναι μέσα στην μπανιέρα.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Δεν έχουν καταγραφεί παρενέργειες από την εφαρμογή υδροθεραπείας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.