μαντου | ευερεθιστο εντερο αιμα | βουβωνοκηλξ εμευος | αιμα στον εμετο | β12 πονος κοκαλα | αγχος και καρδια

Πολυμερισμένη ζελατινώδης μάζα


Άλλες ονομασίες

Πολυμερισμένο ζελέ

Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Η πολυμερισμένη ζελατινώδης μάζα είναι μια καινούρια ουσία που ανακαλύφθηκε στα πρόσφατα χρόνια και η οποία έχει συγκέντρωση νερού της τάξεως του 95%. Αυτό το πολυμερισμένο ζελέ επιτυγχάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας διότι έχει υπερυδατική σύνθεση και είναι στενά προσκολλημένο στα κύτταρα της κερατίνης στιβάδας.

Χαρακτηριστικά

Η μέση περιεκτικότητα νερού στα επιφανειακά κύτταρα της κερατίνης στιβάδας είναι περίπου 8% ενώ στο πολυμερισμένο ζελέ υπάρχει συγκέντρωση της τάξεως του 95%. Ανάμεσα στα δύο αυτά κέντρα γίνεται μέσω οσμωτικής πίεσης μεταφορά νερού με αποτέλεσμα την εμπότιση της επιδερμίδας με νερό.

Η χρήση του πολυμερισμένου ζελέ συμπληρώνεται και με τη χρήση διάφορων άλλων υγροσκοπικών παραγόντων και χαρίζει τόνωση και ενίσχυση της προστασίας της κερατίνης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.