Τα 4 Καλύτερα Tips για Υγιή και Λαμπερά Μαλλιά

Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, η φροντίδα των μαλλιών είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. Τα υγιή και λαμπερά μαλλιά αντικατοπτρίζουν όχι μόνο την καλή σας υγεία αλλά και την αυτοπεποίθησή σας. Διαβάστε τα καλύτερα tips για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας σε άριστη κατάσταση.

Καθαρισμός με φυσικά συστατικά

Η πρώτη και πολύ σημαντική συμβουλή για υγιή μαλλιά είναι ο σωστός καθαρισμός. Αντί να χρησιμοποιείτε καθημερινά προϊόντα μαλλιών που περιέχουν χημικά, επιλέξτε φυσικά συστατικά. Ο καθαρισμός με σαμπουάν με βιολογικά συστατικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και δυνατά.

Διατροφή που ενισχύει τα μαλλιά

Ένας σημαντικός παράγοντας για την υγεία των μαλλιών είναι η σωστή διατροφή. Ενσωματώστε τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες, ανόργανα στοιχεία, και πρωτεΐνες στη διατροφή σας. Το σπανάκι, το αβοκάντο και οι σπόροι λιναρόσπορου αποτελούν εξαιρετικές πηγές θρεπτικών ουσιών που ενισχύουν τη ρίζα των μαλλιών.

Προστασία από την θερμότητα

Η υπερβολική έκθεση σε θερμότητα, όπως από σεσουάρ, πρέπει να αποφεύγεται. Η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και φθορά της δομής των μαλλιών. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά σεσουάρ, επιλέξτε όχι πολύ ζεστό ή κρύο αέρα για το στέγνωμα και χρησιμοποιήστε ένα προστατευτικό σπρέι για τα μαλλιά πριν από τη χρήση.

Επαγγελματικό κούρεμα

Το κούρεμα των μαλλιών είναι βασικό για τη διατήρηση της υγείας τους. Τακτικές επισκέψεις στον κομμωτή σας μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης και Hair Specialist του κομμωτηρίου στο Ίλιον Souzanna Hair Salon Λευτέρης Καραγιαννόπουλος, βοηθούν στην αφαίρεση των χωρισμένων άκρων και προάγουν την ανάπτυξη νέων μαλλιών.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!